• Konsalting, projektovanje i izvođenje

  Marconio na osnovu svog višegodišnjeg iskustva nudi i pomoć prilikom sastavljanja finansijske procene ulaganja, analize tržista i isplativosti. Takođe naše klijente navodimo da prate zajedno sa nama inovativne ideje i na taj način stvaraju komparativnu prednost u odnosu na svoju konkurenciju. U koliko se klijent odluči za Marconio wellness proizvode, mi mu besplatno nudimo projektno rešenje wellness centra koje izrađuje naš arhitekta specijalizovan za wellness centre. Takođe mi Vam možemo pomoći i dati sugestije pri odabiru wellness opreme i samih materijala koji će činiti Vaš SPA centar u zavisnosti od kvadrature i samog prostora.

  Marconio pored izvođenja svih wellness sadržaja iz našeg asortimana radi i kompletno izvođenje i opremanje wellness prostora po principu ključ u ruke. Od instalacija i grubih radova, preko wellness proizvoda do finih enterijerskih radova. Tako da bez brige nama možete prepustiti čitav posao za koji u celosti odgovaramo samo mi.  Projektovanje

  U koliko se klijent odluči za Marconio wellness proizvode, mi mu besplatno nudimo projektno rešenje wellness centra koje izrađuje naš arhitekta specijalizovan za wellness centre.

  Takode mi Vam možemo pomoći i dati sugestije pri odabiru wellness opreme i samih materijala koji će činiti Vaš SPA centar u zavisnosti od kvadrature i samog prostora. Uz to pružamo tehničku podršku prilikom izvođenja neophodnih instalaterskih radova za sve odabrane sadržaje.

  Najpre se izraduje ED idejno rešenje wellness zone sa vizuelizacijom pojedinih sadržaja, u skladu sa osnovnim motivom SPA centra. Nakon čega se pristupa detaljnim razgovorima i konsultacijama sa investitorom, kako bismo zajednički došli do konačnog rešenja koje se zatim preslikava u 3D rendere. Na taj način naši klijenti dobijaju potpuno realnu sliku svog budućeg wellness centra.

  Bilo da se radi o privatnoj varijanti wellness zone ili o javnom SPA centru naš tim će se truditi da wellness centar bude oličenje vašeg stila i da poprimi unikatni pečat naših klijenata. Ljudi koji su najveće bogatsvo naše kompanije imaju bogato tehničko, tehnološko i dizajnersko iskustvo, te smo zbog toga uspeli da se u kratkom rokui u veoma jakoj konkurenciji izborimo za svoje mesto.

 • Katalog 2017

  Preuzmite katalog

  Novosti